h

19 oktober: SP op bezoek in Overvecht

21 oktober 2013

19 oktober: SP op bezoek in Overvecht

Wat vinden Overvechters van hun wijk?

Dat is de vraag die de SP afgelopen zaterdag 19 oktober aan de Overvechtse bewoners heeft gesteld. Meer dan 100 inwoners zijn met de SP in gesprek gegaan over veiligheid, onderwijs, integratie en wonen. Mensen konden hun hartenkreet voor Overvecht kwijt bij de SP kraam. Dat deden zij dan ook.

buurten_overvecht01

Inwoner Overvecht druk in gesprek met lijsttrekker Nicole van Gemert

De uitkomsten zullen de komende week verwerkt worden, waarna duidelijk zal worden wat de plus- en minpunten van Overvecht zijn. De SP is de komende tijd ook te vinden in Lunetten, Leidsche Rijn en andere Utrechtse wijken om van bewoners te horen wat ze van hun wijk vinden.

Kijk hieronder voor een uitgebreid fotoverslag:

deel 1 deel 2

.

U bent hier