h

Campagne PS 2015

19 maart 2015

Ze hangen!

Foto: Michael Schulpen / SP Utrecht

De Utrechtse plakploeg heeft op woensdagavond 15 maart de campagne op gepaste wijze afgerond, met - zeer gewaardeerde - hulp van onze wethouder! 

Lees verder
26 februari 2015

Paulette schudt mensen wakker met raamposter

 

Foto: Ruud Voest / AD Utrechts Nieuwsblad

Een SP-poster voor je raam? Ja, natuurlijk!

Mooie aandacht vandaag in het AD Utrechts Nieuwsblad voor Paulette Jansen.
 
Paulette is al sinds jaar en dag actief voor de SP. Geen actie waar ze niet bij is en geen plek in de stad waar ze geen folder of krant heeft rondgebracht. Paulette is dan ook niet weg te denken in de SP-Provinciale Staten-verkiezingscampagne.

Het is ook goed zichtbaar in de buurt waar ze woont: ze heeft een grote 'Reken Af!'-affiche voor haar raam opgehangen. Hoe belangrijk dat nog steeds is wilde ze graag uitleggen aan Diane Hoekstra van het AD Utrechts Nieuwsblad.

Die schreef daar een fraai artikel over dat je hier kunt lezen.

Bron:
Diane Hoekstra, AD/UN
Foto's: Ruud Voest, AD

Lees verder
9 februari 2015

Aftrap campagne mooi feestje

In een bomvolle zaal in Amersfoort heeft de SP op zaterdag 7 februari de campagne voor de Statenverkiezingen van 18 maart feestelijk afgetrapt. 

Het programma zou om 14.30 uur beginnen, maar dat liep uit. Tijdens de wandeling vanaf De Moed had Emile Roemer namelijk nogal wat aanspraak op straat.

Lees verder
5 februari 2015

Aftrap SP-Statencampagne met Emile Roemer

Foto: SP

Op zaterdag 7 februari trapt de SP haar campagne voor de Utrechtse Provinciale Staten feestelijk af, met Emile Roemer en lijsttrekker Ad Meijer. Dit zal gebeuren vanaf 14.30 uur in Club Five in Amersfoort (Lavendelstraat 9). Deze happening is voor iedereen gratis toegankelijk.

Lees verder

U bent hier