h

Nieuws van de afdeling

19 mei 2024

25 mei: Superzaterdag in De Bilt

Een extreemrechts kabinet, helaas gaat dat er komen straks. Dat betekent dat de hardwerkende mensen de rekening zullen betalen en mensen die bescherming nodig hebben zullen als tweederangsburgers behandeld worden. Het kapitaal en racisme hebben gewonnen.

Lees verder
8 mei 2024

SP Utrecht steunt de studenten

Foto: SP

De Utrechtse afdeling van de SP steunt de Utrechtse studenten in hun vreedzame protest tegen de aanval van Israel op Rafah.

Lees verder
29 april 2024

1 mei. Kom op voor elkaar

Alles wat wij hebben, hebben we aan de strijd van anderen te danken. Onze voorzieningen, onze achturige werkdag en onze vrije tijd, ons inkomen en bijna al het andere waar jij en ik op kunnen rekenen: we hebben het allemaal omdat mensen opkomen. Voor zichzelf, voor elkaar en voor Nederland.

Lees verder
25 april 2024

Jimmy Dijk in Utrecht

Foto: Frank van den Heuvel, Nieuwegein

In een rondje Nederland bezoekt Jimmy Dijk een groot aantal afdelingen van de SP en op 22 april was Utrecht aan de beurt. Op de behoorlijk bezochte avond in de Saffier in Hoograven, waren niet alleen leden en niet-leden uit Utrecht aanwezig maar ook SP’ers uit andere Utrechtse afdelingen zoals Stichtse Vecht, De Bilt en Nieuwegein.

Lees verder
22 april 2024

Woonprotest!

Foto: Wonprotest Utrecht

Bijna 6% huurverhoging per 1 juli. En dat bovenop alle lastenstijgingen die huurders de afgelopen jaren al voor de kiezen hebben gekregen. Alle reden voor Woonprotest om opnieuw te demonstreren tegen deze misstand. Dat gebeurde op 21 april bij het kantoor van de Utrechtse woningbouwcorporaties (STUW) in Lunetten. Onder andere de SP en FNV Lokaal ondersteunen de oproep om de huurverhoging te weigeren.

Lees verder
19 april 2024

WWDH actie bij STUW: Stop de Huurverhoging

WWDH actie bij STUW: Stop de Huurverhoging

Lees verder

Pagina's

U bent hier