h

Nieuws uit 2004

17 december 2004

SP Utrecht: Geen Groen voor Poen in Kanaleneiland

 

Artikel uit Utrechts Nieuwsblad van 16-12-2004

Geen Groen voor Poen in Kanaleneiland

Door Miro Lucassen

UTRECHT - Waar moet Usuf Tosun vliegeren met zijn vader als de gemeente Utrecht flats bouwt op de groenstrook langs het Amsterdam-Rijnkanaal? Kunnen Henk en Yvonne Mulder nog wel op het gras zitten in de zomer? En wat is het leven voor moeder Van Dijk nog als ze straks uitzicht heeft op beton in plaats van het brede water?

Lees verder
4 november 2004

SP Utrecht:Raadsmeerderheid: groen licht voor Corio en Jaarbeurs. 600.000 m2 extra kantoren, winkels en appartementen in stationsgebied

 

NIEUWSBERICHT SP Utrecht

4-11-2004

 Een raadsmeerderheid bestaande uit Leefbaar Utrecht, PvdA, VVD, CDA en D66 is donderdag 4 november akkoord gegaan met het masterplan stationsgebied. Daarmee is de reïncarnatie van het Utrecht Centrum Project, waar Leefbaar Utrecht zich altijd tot het uiterste tegen verzet heeft, een feit.

Lees verder
27 juli 2004

Utrechtse raadsfracties rollen rode loper uit voor seksbedrijf Wegra

Om een wit voetje te halen bij de bewoners van de Breedstraatbuurt rolden de meeste Utrechtse gemeenteraadsfracties -met uitzondering van SP en PvdA- op 1 juli de rode loper uit voor Wegra. Wegra is de marktleider, bijna monopolist , voor de raamprostitutie in Utrecht. Het bedrijf is eigenaar van de meeste woonboten op het Zandpad en panden aan de Hardebollenstraat.

Lees verder
7 april 2004

Aanvullende vragen inzake subsidie Rechtswinkel

SP Utrecht reportersteam

Lees verder
1 april 2004

Mondelinge vragen SP gemeenteraad 1 april 2004

De SP-fractie heeft met genoegen vernomen dat het college –zij het na een te lange bedenktijd en een overbodig extern onderzoek- geluisterd heeft naar onze argumenten tegen de vestiging van een megasupermarkt in Leidsche Rijn. De oppositie zit dus toch niet voor joker in de raad.

Waar wij ons echter zorgen over maken is dat het college in hetzelfde persbericht d.d. 30 maart 2004 spreekt over de mogelijke vestiging van een supermarkt van 3.000 m2 in grootwinkelcentrum Kanaleneiland.

Lees verder

Pagina's

U bent hier