h

Nieuws uit 2007

19 december 2007

Teken petitie voor behoud het Kleine Wijk

sloophoezo.JPG

De gemeente wil het Kleine Wijk in Ondiep gaan slopen, maar het tij is nog steeds te keren! Teken daarom de petitie voor behoud van dit bijzonder stukje Utrecht, een initiatief van de Vrienden van het Kleine Wijk.

Lees verder
18 december 2007

Algemeen Bestuur uitgebreid met drie leden

Het Algemeen Bestuur van de afdeling krijgt versterking van drie nieuwe bestuursleden: Lenneke Bolt, Christel Wiskerke en Paulus Jansen. Lenneke is eerder lid geweest van het AB als vrijwilligerscoördinator. Christel is al geruime tijd actief voor ROOD, eerst in Groningen en sinds kort in Utrecht. Paulus is tegenwoordig Tweede Kamer-lid en voorheen fractievoorzitter van de SP-fractie in de gemeenteraad van Utrecht. De Algemene Ledenvergadering van 13 december 2007 stemde in met hun voordracht.

Lees verder
4 december 2007

Algemene ledenvergadering donderdag 13 december

Het bestuur van de SP afdeling Utrecht roept haar leden op voor de volgende Algemene Ledenvergadering van donderdag 13 december 2007. Op het programma staan de volgende onderwerpen:

Lees verder
3 december 2007

Raadsleden Sarolea en Van den Tooren stappen op

Utrecht, 3 december 2007.
Persbericht SP afdeling Utrecht / SP gemeenteraadsfractie Utrecht

Lees verder
30 november 2007

Volgende SPiritus op zondag 3 februari 2008

Het volgende politiek-culturele café SPiritus van de SP Utrecht vindt plaats op zondag 3 februari 2008. De werkgroep SPiritus is momenteel druk bezig met het bedenken van de onderwerpen, de opzet en het uitnodigen van de gasten. Houdt daarom deze site en utrecht.sp.nl/weblog/politiek-cafe-spiritus in de gaten!

Lees verder
27 november 2007

Congres neemt motie en zes amendementen Utrecht aan

15econgres2.jpg
De afgevaardigden van de afdeling Utrecht

Het was een lange maar mooie dag afgelopen zaterdag in de oude Van Nelle-fabriek te Rotterdam waar het 15e SP-congres 'De fundamenten versterken' plaatsvond. Maar liefst 278 amendementen waren er ingediend op de congresstukken plus negen moties. Ook de SP Utrecht had zo haar wensen, waarvan er een aantal in vervulling gingen: een amendement ingediend met Rotterdam, Haarlem en Breda, vijf eigen amendementen en een motie kregen de goedkeuring van onze partijgenoten.

Lees verder

Pagina's

U bent hier