h

Waarschuwingsbericht

Inzenden van dit formulier is niet langer mogelijk.

29 oktober: SP-café: De stad groeit, maar voor wie?

Foto: Eduard van Scheltinga
N.B. Wegens omstandigheden moeten we het SP-Café helaas verplaatsen naar een latere datum. Zo gauw we die weten maken we het bekend.  Iedereen die zich heeft aangemeld is of wordt persoonlijk geinformeerd. 

 

Op vrijdag 29 oktober organiseren we een SP-Café over de groei van onze stad Utrecht, en de gevolgen daarvan voor verschillende groepen bewoners. Het stadsbestuur wil met de Ruimtelijke Strategie Utrecht (RSU) 2040 de stad enorm laten groeien, zonder onderbouwing van effecten of betaalbaarheid. Als de stad wel groter wordt, hoe kan dat geregeld worden met voldoende groene gebieden en goede infrastructuur voor alle bewoners, en zonder segregatie van armere huishoudens in de buitenwijken? 

"Over al deze onderwerpen gaan we praten met de SP Utrecht-fractievoorzitter Tim Schipper. Het is ook een gelegenheid om onze visie te bespreken voordat we de campagne voor de  gemeenteraadsverkiezingen beginnen."

De discussie begint om 19.30, met inloop vanaf 19.00. We zien elkaar fysiek op ons pand op Wijde Begijnestraat 122. Vanwege de coronamaatregelen gaan we vaccinatie- of testbewijzen controleren met de CoronaCheck app.

Wil je erbij zijn? Meld je han hier aan

U bent hier