h

SP organiseert volleybal-toernooi

22 juli 2005

SP organiseert volleybal-toernooi

Op zondag 28 augustus is het zover: Het eerste officiƫle Utrechtse Geen Groen Voor Poen Toernooi. Vanaf 13.00 uur komen we op de groenstrook langs het kanaal in Kanaleneiland (ter hoogte van de Afrikalaan) bij elkaar voor een gezond potje volleybal. De SP Utrecht heeft als organiserende afdeling de omliggende SP afdelingen uitgenodigd zichzelf met een team af te vaardigen, maar ook SP-ers uit andere regio?s en vooral Utrechters zijn van harte welkom om te strijden voor de Geen Groen Voor Poen Trofee.

Voel je er wel wat voor, maar ben je minder sportief? Ook supporters zijn van harte welkom op De Tribune! Toegang en meedoen is gratis. Wel vragen we van iedereen een bijdrage in natura: neem iets lekkers te eten of te drinken mee en je wordt met open armen ontvangen.

Om 12.45 vertrekken we vanaf ons partijpand aan de Bernadottelaan, maar je kan ook direct naar de groenstrook komen. Het is wel handig als je van tevoren even laat weten dat je komt. Hiervoor kan je je naam, adres en telefoonnummer mailen naar sp@saske.nl of bel met saske op nummer: 06-12427247

U bent hier