h

Oproep: Omsingel het kabinet

30 augustus 2005

Oproep: Omsingel het kabinet

keer het tijOp zaterdag 24 september om 13 uur wordt het Binnenhof in Den Haag massaal omsingeld. Demonstranten zullen op de zaterdag na Prinsjesdag, hand in hand het kabinet de rug toekeren.
Bij de omsingeling die meer dan een kilometer lang zal zijn worden duizenden mensen verwacht. In het land heerst de stemming dat het genoeg is geweest met het harde beleid van dit kabinet, dat volgens onderzoek nog maar door 19% van de bevolking wordt gesteund.

De omsingeling wordt georganiseerd door het platform Keer het Tij, waarin 500 maatschappelijke organisaties hun verzet tegen het kabinet bundelen. Samen hebben ze bijna een half miljoen leden. Aan de acties van het platform de afgelopen drie jaar namen tienduizenden mensen deel.

Leden die mee willen helpen aan de omsingeling kunnen polsen bij de afdeling, of er meer leden naar Den Haag optrekken. Ons Ouderenplatform en Rood zullen als organisaties zichtbaar aanwezig zijn bij de omsingeling.

De SP afdeling Utrecht wil gezamenlijk reizen naar de demonstratie. We vertrekken met de trein van 11.32 uur van Utrecht CS. Verzamelen vanaf 11.15 bij het 'Meeting Point' (vlaggetje bij de loketten)

Ga je mee? Bel dan met Freek Bersch 06-14996346. Of stuur een email naar fbersch@twc.sshunet.nl

U bent hier