h

Leden van de SP, verhef je stem!

21 oktober 2005

Leden van de SP, verhef je stem!

Beste leden,

Ik wil iets van jullie weten. Welke speerpunten moeten wij voorop stellen in de aanstaande verkiezingscampagne? Speciaal om deze vraag beantwoord te krijgen is er een ledenraadpleging opgezet, waarin hopelijk ook jij laat horen wat je belangrijk vindt voor Utrecht.

De komende week kun je nog een speerpunt indienen via de pagina Verhef je stem op deze website (de deadline is verschoven naar 28 oktober). Deze mag je dan presenteren aan de leden op de algemene ledenvergadering van maandag 31 oktober, wanneer ook het conceptverkiezingsprogramma wordt gepresenteerd.

Vervolgens worden alle 1632 leden gevraagd hun stem uit te brengen op deze speerpunten. De uitslag volgt dan op woensdag 14 december, wanneer ook het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst worden vastgesteld.

Kortom, we zitten midden in de voorbereidingen van een belangrijke tijd: de verkiezingscampagne. En juist bij deze campagne vragen we nadrukkelijker dan ooit om de mening van de leden, om jouw mening, omdat we iedereen bij dit proces willen betrekken.

Ik hoop dat je deze uitnodiging aanneemt, door mee te praten op de beide ledenvergaderingen, door kritisch ons conceptverkiezingsprogramma te lezen, en allereerst door me te verrassen met een mooi speerpunt.

? Een speerpunt indienen kan op de pagina Verhef je stem
? Alles over de ledenraadpleging vind je ook op Verhef je stem
? 31 oktober is de eerste ledenvergadering, aanvang 19.30 uur in de Kargadoor. De tweede is op 14 december.

Met hartelijke groet,
Freek Bersch
voorzitter SP Utrecht

U bent hier