h

Met Blijdschap geven wij kennis...

15 december 2005

Met Blijdschap geven wij kennis...

Er wordt hard gewerkt aan een samengaan van de gemeente Utrecht en ons aller projectontwikkelaar. Dat is althans de mening van Tim Schipper.

Zo zag de Europalaan eruit op de ochtend van 1 april 2005. Geintje, moet kunnen. Inmiddels wordt er serieus gewerkt aan de opheffing van de gemeente Utrecht, getuige dit bericht in het AD van 15 december.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Utrecht gaat op kamers bij Corio

UTRECHT - De ambtenaren van de projectorganisatie Stationsgebied nemen hun intrek in kantoorgebouw Singelborch in Hoog Catharijne en komen dan direct naast het projectbureau van vastgoedbelegger Corio te zitten. Zo kunnen medewerkers snel contact met elkaar houden over de vernieuwing van het winkelcentrum en de omgeving.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Klinkt als gezellig een overlegje, vorkje prikken tijdens een werklunchje. Samen tripje maken naar andere prachtige projecten in binnen- en buitenland. Samen naar de film, handje vasthouden. Lust jij er nog een? Your place or mine? Voor je het weet woon je samen, voor je het weet ben je getrouwd. Voor je het weet hangt er een bordje met één naam op de deur en krioelt het van de love babies.

Onzin, fictie? Wie weet? De bruidsschat is niet te versmaden, de oogkleppen zijn opgedaan, haast is geboden. De ouders van de bruid willen wel op tijd op vakantie. Het wordt een vredige kerst voor Corio?

Het stel hoeft niet te zoeken naar een naambordje. De SP heeft er een paar staan en mochten er meer nodig zijn, we hebben de spuitmallen nog.

Tim Schipper

U bent hier