h

Politiek Café SPiritus over wonen en politiek

27 december 2005

Politiek Café SPiritus over wonen en politiek

 
SP Utrecht organiseert op zondagmiddag 15 januari 2006 vanaf 14u00 in Café Hofman op Janskerkhof 17a een politiek café over wonen en politiek.
 

Foto: Hofman Café

Minister Dekker wil de woningmarkt liberaliseren. Zorgen haar plannen voor een verdere tweedeling tussen de rijkere en armere wijken in onze stad? Wat is de rol van de Utrechtse gemeente hierin? Zorgt de gemeente voor voldoende betaalbare huurwoningen? En hoe dan? Met slopen?

Om over deze vragen te discussiëren zijn te gast prof. dr. P.J. Boelhouwer (lid van de VROM-raad en directeur van twee aan woningbouw gerelateerde organisaties), Jaap Zwart (oud-wethouder voor de CDA in Utrecht en momenteel directeur van ruimtelijk planbureau
Timpaan), Robbert de Vrieze (ontwerper uit Rotterdam) en Paul Dijkstra (van Vereniging Solidair uit Utrecht).

  • Waar?        Café Hofman, Janskerkhof 17a
  • Wanneer?  Zondagmiddag 15 januari vanaf 14u00
  • Toegang?  Gratis

U bent hier