h

Keek op de fractieweek 7

14 februari 2006

Keek op de fractieweek 7

Toch nog een uitloopraad op donderdagavond 16 januari. Van de oorspronkelijke agenda bleven nog 3 punten over: Ruimtelijke Visie Rotsoord, de Algemene Leefmilieuverordening en de nota?s Woonbotenbeleid en Beleid Recreatievaartuigen en Havenatlas. Onze raadsleden zijn dan hopelijk voldoende hersteld van de griep om deze vergadering zonder hoofdpijn tot een goed einde te brengen.
De eerste debatten voor de raadsverkiezingen zitten erop. Op 7 februari was de aftrap in Lunetten, in de vorm van een lagerhuisdebat georganiseerd door het BOL.

De komende weken zijn er vrijwel iedere dag wel één of meer debatten of informatiebijeenkomsten, waar SP-sprekers ons programma voor de komende vier jaar zullen uitdragen. Zie de agenda voor het meest actuele overzicht. Kom gerust supporteren! Kom ook eens op zaterdag kijken bij onze kraam op de Stadhuisbrug. Geheel in nieuwe huisstijl en gedragen door een enthousiaste club vrijwilligers, waaronder de raadsleden Paulus Jansen en Mary Mossel.
Op maandag 20 februari is het laatste reguliere fractieoverleg voor de verkiezingen. 20.00 Uur op het Gemeentehuis.

U bent hier