h

Keek op de Fractieweek 9

28 februari 2006

Keek op de Fractieweek 9

De gemeenteraad heeft tot taak het controleren van het gemeentebestuur. De huidige raad zit er nog tot 7 maart, maar daar merken we weinig van, als we de agenda?s voor de raadscommissies van deze week bekijken. Het lijkt erop dat alleen de SP het nog de moeite vindt het college kritisch te volgen. 7 SP-Onderwerpen bij de commissie Stedelijke Ontwikkeling, 5 stuks bij Verkeer en Beheer.

Verkeer en Beheer 28 februari: Paulus Janden zal Yet van den Bergh aan de tand voelen over haar dubieuze manier van draagvlak meten voor betaald parkeren in Rivierenwijk . Als het in een eerder afgesproken gebied niet lukt, voegt Yet er net zolang stukjes wijk bij tot er precies een hele krappe meerderheid voor is.
In de commissie Stedelijke Ontwikkeling (2 maart) staan op verzoek van de SP ondere andere op de rol; nieuwbouw Rabobank, bouwplan Kromhout kazerne en bouwplan Frans Lunetten. Verder vergaderen ook de commissies Bestuur en Veiligheid en Maatschappelijke Ontwikkeling deze week voor de laatste keer. Natuurlijk zijn de fractieleden ook te zien en te horen bij debatten, acties en bijeenkomsten. Zie hiervoor de agenda van deze week.

U bent hier