h

SP: Gratis Openbaar Vervoer op woensdag 1 maart tegen verkoop GVU

27 februari 2006

SP: Gratis Openbaar Vervoer op woensdag 1 maart tegen verkoop GVU

Verkiezingen Op woensdag 1 maart zal de SP het burgerinitiatief ?Geen Verkoop Utrechtse Bus? steunen met een gratis rondrit door de stad in een oude stadsbus, waarbij op diverse plaatsen handtekeningen voor het initiatief worden verzameld.

De tour door de stad start om 12.00 uur bij het partijkantoor van de SP, aan de Bernadottelaan 31 en zal voeren langs Winkelcentrum Kanaleneiland ? Winkelcentrum Parkwijk Leidsche Rijn ? Kanaalstraat ? Utrecht CS busstation ? Vredenburg - Winkelcentrum Overvecht (onder voorbehoud). Eindhalte is het ?Stadhuisplein?. Vlak voor aanvang van het lijsttrekkersdebat loopt daar de dienstregeling ten einde om 19.00 uur.
Onder de passagiers bevinden zich lijsttrekker Paulus Jansen en diverse raadskandidaten van de SP. Uiteraard zal ook initiatiefnemer Michel Eggermont meerijden.

Het college van B&W is van plan ons Gemeentelijk Vervoerbedrijf te privatiseren. De SP heeft samen met een aantal verontruste burgers daarom het platform 'Geen Verkoop Utrechtse bus' opgericht. 'Geen Verkoop Utrechtse bus' wil dat er eerst een fatsoenlijke maatschappelijke discussie wordt gevoerd over de privatisering van de GVU. Daarnaast wil het platform dat de Utrechtse bevolking over deze privatisering wat te zeggen heeft.

Iedereen die op wil stappen kan zich in verbinding stellen met:
Tim Schipper 06-20337002
Michel Eggermont 06-81082068
Saske Rodenburg06-12427247

U bent hier