h

Kennismakingsavond voor nieuwe SP-leden

10 mei 2006

Kennismakingsavond voor nieuwe SP-leden

Kennismakingsavond nieuwe SP-leden
Nieuwe SP-leden worden verwelkomd op een eerdere kennismakingsavond

Donderdag 11 mei vanaf 19.15 uur houdt de afdeling Utrecht een kennismakingsavond voor nieuwe leden op het partijkantoor aan de Bernadottelaan 31 (Kanaleneiland). Alle nieuwe leden zijn van harte uitgenodigd om kennis te maken met de raadsleden, de commissies en natuurlijk de mensen van de SP!

Het programma is als volgt ingedeeld:

19.15 uur Zaal open

19.30 uur Voorstelronde

19.45 uur Wat en wie is de Socialistische Partij? Wie vormen de lokale afdeling en de gemeenteraadsfractie in Utrecht? Hoe zit het met de buurgemeenten?

20.15 uur Gelegenheid tot het stellen van vragen

20.30 uur Pauze

20.45 uur Actie in de afdeling: welke activiteiten vinden er nu al plaats, wat voor thema?s worden er opgepakt en wat voor werkgroepen zijn er? Waar zou u een bijdrage in willen leveren of welke activiteiten mist u nog?

± 21.30 uur Afsluiting, gelegenheid tot napraten met een drankje

Als u wilt komen, meldt u zich dan zo spoedig mogelijk aan bij de SP afdeling Utrecht via de e-mail op sputrecht@tomaatnet.nl o.v.v. je naam, adres en telefoonnummer en eventueel je lidnummer.

Haalt u 19.15 uur niet, maar wilt u er wel graag bij zijn? Geen probleem! Laat het ons alstublieft vantevoren weten en wij houden er rekening mee. Als donderdag 11 mei u niet goed uitkomt, maar u wilt er de volgende keer wel graag bij zijn, stuurt u dan ons ook een mailtje.

U bent hier