h

Volgend politiek caf over integratie

25 mei 2006

Volgend politiek caf over integratie

Politiek café SPiritus

Het volgende politiek café SPiritus staat weer voor de deur en vindt plaats op zondag 18 juni 2006 vanaf 14.30 uur in café Hofman. Onderwerp deze keer is integratie. Op TV, in de krant, op straat, regelmatig valt het woord integratie. Maar wat bedoelen we hier mee? Hoe bereik je goede integratie? En hoe voorkom je een verdere tweedeling van de samenleving?

Om over deze vragen in SPiritus te debatteren zijn te gast Tiny Kox - de voorzitter van de SP-fractie in de Eerste Kamer, Marc Meulendijk, journalist en redactielid van het NPS-programma Premtime en Zeki Arslan, onderwijsdeskundige van FORUM, het Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling. Verder nodigen we een aantal mensen uit die voor hun werk, in hun vrije tijd of binnen een vereniging te maken krijgen met bovenstaande vragen. Meer informatie hierover volgt snel.

De band Trio Elrepi zorgt voor de muzikale omlijsting van het café. Trio Elrepi speelt swingende en sfeervolle zigeunermuziek uit Oost Europa en Griekenland, met Turkse en Spaanse invloeden, alsmede composities met zang in een eigen taal. Het volgende café vindt plaats op zondag 18 juni 2006 vanaf 14.30 uur, zoals altijd in het Hofman café aan het Janskerkhof 17a.

Kijk voor meer informatie op www.utrecht.sp.nl/spiritus.

U bent hier