h

Het slotakkoord van de campagne

19 november 2006

Het slotakkoord van de campagne

De stadhuisbrug was zaterdag van de SP. Andere partijen waren er ook maar zelfs met een zeepkist en megafoon wist de PvdA nauwelijks voor afleiding te zorgen van wat de D66'ers het rode gevaar noemden. Het krioelde van de cameraploegen rond Jan Marijnissen en er stonden meters mensen in de rij voor een kopje SoeP van de Soep-Express.

Rond Jan Marijnissen krioelde het van de cameraploegen Tomatensoep voor iedereen

Maar ook in Kanaleneiland, LeidscheRijn en Zuilen kleurden de straten rood. Al vroeg in de ochtend deelden SP-Kamerlid Krista van Velzen met de Utrechtse ROOD-groep tomatensoep uit in winkelcentrum Kanaleneiland.

De SP gaat door met campagnevoeren tot woensdagavond. Campagneleider Freek Bersch: "Verreweg de meeste mensen stemmen pas als ze terugkomen van hun werk. Dus als de andere partijen achteroverleunend de uitslag afwachten slepen wij nog de laatste stemmen binnen."

U bent hier