h

PvdA-delegatie ook bezorgd om Tamarinde

6 november 2006

PvdA-delegatie ook bezorgd om Tamarinde

Caroline SaroleaDoor Caroline Sarolea

Ook PvdA ex-wethouder Spekman en Tweede-Kamerlid Depla zijn bezorgd over de kwaliteit van zorgverlening in Tamarinde. Tijdens hun bezoek op zaterdag 4 november praatten ze met bewoners en directie. De bewoners vertelden openlijk over hun zorgen en kwamen met een reeks voorbeelden van misstanden, die overeenkwamen met mijn bezoek drie weken geleden. De directie op haar beurt gaf aanvankelijk te kennen zich niet in het beeld van de bezorgde bewoners te herkennen.

Echter ze heeft de PvdA delegatie toegezegd om binnen een maand met een plan van aanpak te komen, waarin ze aangeeft hoe de kwaliteit van de dienstverlening binnen Tamarinde structureel verbeterd wordt. De PvdA heeft de directie van Tamarinde gemeld dat ze dit traject samen met de SP op de voet zal volgen. Mede-raadslid Bouchra Dibi zal namens de PvdA dit traject op zich nemen.

Wordt vervolgd!

U bent hier