h

Ra, ra wat staat hier?

21 november 2006

Ra, ra wat staat hier?

Mary MosselDoor Mary Mossel

Omdat de WMO (wet maatschappelijke ondersteuning) binnenkort in gaat, heeft de gemeente vele duizenden folders met uitleg verspreid. Vanzelfsprekend kregen ook de klanten van de thuiszorg allemaal zo?n folder toegestuurd. Helaas is de folder voor een deel van deze mensen onleesbaar. Het gaat niet over de tekst zelf, want zover zijn de mensen nog niet gekomen, maar om de uitvoering.

De tekst is gedrukt in te dunne letters op rood en geel en dit is voor sommige ouderen en voor slechtzienden niet te lezen. Donderdag 23 novevember in de commissie MO (maatschappelijke ondesteuning) zal ik namens de SP de wethouder vragen voor deze groep een nieuwe duidelijke folder beschikbaar te stellen. Verder moet er in het vervolg in de communicatie rekening gehouden worden met de mensen voor wie zo?n folder bedoelt is.

U bent hier