h

RHD'ers Bedankt!

20 november 2006

RHD'ers Bedankt!

Maandag 20 augustus: Met de SP-bestelbus gaan we alle verkiezingsborden langs om er voor te zorgen dat we mooi op de borden te zien zijn. Eerst Overvecht en daarna naar Zuilen. Op de Norbruislaan staan we op het grasveldje naast het verkiezingsbord. Zo... het bord is fraai beplakt, op naar het volgende bord. Maar ons mooie bestelbusje blijft vastzitten in de modder. Wat nu?

Een plank geleend van een aardige mevrouw uit de buurt, maar dat hielp helaas niet. Toch maar de wegenwacht gebeld. Dus wachten... Dan komt een vuilniswagen langsgereden. "He, jongens kunnen jullie ons effe helpen?" En zo gevraagd, zo gedaan. Met een touw aan de vuilniswagen worden we uit de modder getrokken en kunnen we naar het volgende verkiezingsbord.

Van harte bedankt kerels!

U bent hier