h

SP en Sami Yusuf voor een betere wereld

6 november 2006

SP en Sami Yusuf voor een betere wereld

Sami Yusuf in concertBij een groot concert van de Iraanse zanger Sami Yusuf in de Jaarbeurs waren duizenden fans, acht SP-vrijwilligers met een stemadvies en enkele ingehuurde uitzendkrachten die het PvdA-geluid probeerden te vertolken.

De SP-campagne loopt als een trein. Ook bij het concert van idealistische en islamitische Sami Yusuf werd de SP-boodschap voor een beter Nederland goed begrepen. De meeste bezoekers namen de folders gretig aan.

Ook aanwezig was de PvdA. Althans, er waren folders van de 'arbeiderspartij' die werden uitgedeeld door ingehuurde uitzendkrachten. Ze werden dan ook niet met veel overtuiging uitgedeeld, en aan de vele PvdA-folders op de grond te zien waren ze ook niet met veel overtuiging in ontvangst genomen.

De acht SP-vrijwilligers konden rekenen op veel sympathie en deelden in minder dan een uur bijna 2000 folders uit.

U bent hier