h

Tamarinde krijgt bezoek van landelijke politici

3 november 2006

Tamarinde krijgt bezoek van landelijke politici

Caroline SaroleaDoor Caroline Sarolea

Als eerste wil ik iedereen bedanken die tot op heden heeft gereageerd op mijn stukjes over Tamarinde. In totaal zijn er 19 reacties op de website gekomen, naast veel telefoontjes en reacties van mensen op straat. Dat geeft aan dat het onderwerp leeft en belangrijk genoeg is om serieus mee door te gaan. Voor de helderheid wil ik nog eens benadrukken dat ik geen oordeel geef over de inzet en kwaliteit van het personeel, maar probeer te kijken waar het mis gaat in de organisatie van het werk.

Vrijdagmiddag 3 november zal een delegatie (kandidaat) kamerleden en raadsleden van de PVDA op werkbezoek gaan bij Tamarinde. Een goede zaak dat Tweede Kamerleden ook hun licht opsteken over de situatie daar. Toen ik gisteren op bezoek was bij de PVDA in Utrecht was er bij hun fractie net een telefoontje binnengekomen. Een vrijwilliger van Tamarinde vroeg zich af of de bezoekers wel een realistisch beeld voorgeschoteld zouden krijgen. Immers bij bezoek van gasten doet iedereen zijn best de boel netjes aan kant te hebben. Gelukkig maakt de PVDA delegatie tijd vrij om met deze vrijwilliger en andere betrokkenen te praten.

Wordt vervolgd!

U bent hier