h

Actie: NS Vastgoed, kap met te vroeg kappen!

15 februari 2007

Actie: NS Vastgoed, kap met te vroeg kappen!

Tim SchipperDoor Tim Schipper
Op vrijdag 16 febuari voert de SP, samen met de bewoners van de Da Costakade en D66, actie voor het behoud van de bomen aan de Kruisvaart. Misschien komen er ergens in de toekomst huizen, misschien ook niet. Begin maart zal NS Vastgoed beslissen over woningbouw. Woningbouw die altijd nog enkele jaren op zich zal laten wachten.
Kruisvaart 3 Kruisvaart 1 Kruisvaart 4

Waarom dan nu al de bomen vellen?

NS Vastgoed wil zo snel mogelijk beginnen met de sanering van de bodem op het ?schiereiland? aan de Kruisvaart, ter hoogte van de Da Costakade. De grond is vervuild, maar deze verontreiniging vormt geen enkel acuut gevaar en kan rustig blijven liggen tot er daadwerkelijk gebouwd gaat worden.

De bomen geven een mooi uitzicht, dempen het lawaai van het spoor en vogels vinden er een broedplaats.

Daarom zeggen wij: NS Vastgoed, kap met te vroeg kappen!

Op vrijdag 16 februari verzamelen we om 8.00 uur bij 'meeting point' (vlaggetje in de Stationshal).

Meer informatie: Tim Schipper 06-20337002

U bent hier