h

SP op 7 maart ook voor migranten een goede keuze

19 februari 2007

SP op 7 maart ook voor migranten een goede keuze

?Neem mee! Stem SP!? De bezoekers van de ULU-moskee in Lombok werden op vrijdag 16 februari na afloop van het middaggebed verrast door drie flyerende SP-ers. In de overtuiging dat ook voor migranten de SP een goede politieke keuze is bij de Provinciale Statenverkiezingen op 7 maart, zal de SP Utrecht tot die tijd bij een aantal moskeeën in de stad gaan flyeren.

De SP-folderaars raken hun lading snel kwijt. Veel moskeegangers nemen de folder geïnteresseerd aan. Op de folder wordt duidelijk gemaakt dat de SP de komende jaren korte metten wil maken met alle vormen van discriminatie. Migranten hebben hier in Nederland helaas nog altijd vaak mee te maken. De SP ageert al ruime tijd tegen praktijken als het weigeren van personen bij discotheken op grond van huidskleur, of het weigeren van een stageplaats op grond van naam.

U bent hier