h

Uitnodiging voor huurders SSH Utrecht

15 februari 2007

Uitnodiging voor huurders SSH Utrecht

Huur je van SSH en weet jij ook niet waar je aan toe bent? Bijvoorbeeld omdat je geen idee hebt hoelang je hier kunt wonen en het niet duidelijk is wat er daarna gaat gebeuren? Zou je willen samenwonen, maar kan dat niet? Kunnen vrienden of kennissen geen huis huren, terwijl er zoveel leeg staat? Krijg je misschien huisgenoten, die je helemaal niet kent?

Heb je vragen, problemen, klachten of opmerkingen over (tijdelijke) huur van SSH, kom dan dinsdag 20 februari naar de informatieve bijeenkomst in de Nicolaas & Monicakerk aan het Boerhaveplein 199. En neem een kopie van je huurcontract mee.

Toegang is gratis, voor koffie en thee wordt gezorgd. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Wij hopen jullie te zien!!

Comité Utrecht tegen Sloop in samenwerking met Bureau Rechtsbescherming, SP en GroenLinks

U bent hier