h

Folderen op de Utrechtse Bazaar

5 maart 2007

Folderen op de Utrechtse Bazaar

copy-of-img_0111.jpg

Ook op de bazaar van Vleuten waren we zondag weer van de partij om voor de Provinciale Staten stemmen te winnen. Het begon wat moeizaam daar l'écriteur wederom de dupe was van het falende, zo goed als volledig, geprivatiseerde openbaar vervoer. Eenmaal daar aangekomen was ook onze plaats nog weggegeven, dus moest er met stel en sprong een nieuwe kraam opgebouwd worden. Maar goed, met vereende krachten kwam alles toch nog op zijn pootjes terecht, met alle krediet aan Masha die er, tot ik er bij kwam helemaal alleen voor stond.

Toen konden we aan de slag en gingen de sponsjes, maar zeker ook de meer informatieve folders en progamma's regelmatig over tafel. Ik ben met een zak met materiaal over de bazaar gaan lopen en moest toch nog heel regelmatig mijn voorraad bijvullen bij de kraam. Regelmatig kreeg ik de vraag waarom en hoe het toch mogelijk was dat de SP met zoveel stemmen niet in de regering zat en waarom Jan Marijnissen zo snel had afgehaakt. Nadat ik had uitgelegd hoe het in werkelijkheid was gegaan en wat voor spelletje Wouter Bos had gespeeld, probeerde ik het toch te houden bij het feit dat het nu om de Provinciale Staten-verkiezingen en de Eerste Kamer gaat. Dan kom je er toch ook al snel achter dat veel mensen weinig weet hebben van wat de Eerste Kamer inhoudt en doet. Ook viel het me op dat de mensen al die verkiezingen een beetje beu zijn.

Desondanks was het al met al een mooie dag en heb ik er ook nog en paar leuke plaatjes kunnen schieten. Ik ben voorzichtig optimistisch. De opkomst zal helaas denk ik niet erg hoog zijn, maar een lage opkomst met een hoog SP-gehalte zou me ook gelukkig maken.

Donald Quist
lid redactieteam

copy-of-img_0103.jpg copy-of-img_0112.jpg copy-of-img_0107.jpg copy-of-img_0104.jpg

Reacties

Van die bovenste foto word ik gek genoeg een beetje duizelig.....

gloeiende, gloeiende...

U bent hier