h

Frisse wind waait door winkelcentrum Rokade

4 maart 2007

Frisse wind waait door winkelcentrum Rokade

copy-of-imgp2061.JPG

Gistermiddag deelde onder andere Michel Eggermont van de gemeenteraadsfractie sponzen uit in het winkelcentrum Rokade in de wijk Zuilen. Dit alles natuurlijk in het kader van de campagne voor de provinciale verkiezingen aankomende woensdag. Er was voornamelijk onvrede bij het SP stemmende winkelende publiek over het uitblijven van een parlementair onderzoek naar de Nederlandse betokkenheid in de oorlog in Irak en het niet mee doen van de SP in het Kabinet. ''We zijn de grootste winnaar van de afgelopen verkiezingen en mogen geeneens meedoen."

Hieronder vindt u een fotoverslag van de middag:

copy-of-imgp2046.JPG copy-of-imgp2066.JPG copy-of-imgp2074.JPG copy-of-imgp2093.JPG

U bent hier