h

Verkiezingsfeest van SP-Utrecht in caf Flitz

7 maart 2007

Verkiezingsfeest van SP-Utrecht in caf Flitz

Op 7 maart is er een verkiezingsfeest van de SP provincie Utrecht in café Flitz in Utrecht, Rozenstraat 15. Om 20.30 uur gaan de deuren open voor alle SP-leden die de afgelopen weken campagne hebben gevoerd voor de Provinciale Staten. Alle SP-ers en vele kandidaten voor de Provinciale Staten zullen vol spanning wachten op de eerste voorspellingen en uiteindelijk de uitslag van de verkiezingen van de Provinciale Staten.

Hopelijk zal de SP, net als bij de Tweede Kamer-verkiezingen, een grote winst boeken zodat de SP zich nog sterker kan maken voor een sociaal en menselijk beleid in zowel de provincie als in de Eerste Kamer. Ton Witteman, provinciale lijsttrekker van de SP, zal ook langskomen om iedereen te bedanken voor al hun inzet en harde werken. Tenslotte hebben alle vrijwilligers ervoor gezorgd dat deze campagne een succes is geworden. Hopelijk word het grootste feest in de provincie Utrecht woensdag 7 maart gevierd in Café Flitz.

Alle kandidaten zijn voor de pers beschikbaar om reacties te geven op de voorspellingen en uitslag van de verkiezingen.

Voor meer informatie:
Freek Bersch, afdelingvoorzitter SP Utrecht
06-14996346
freek@freeksels.nl

Michael Wijlhuizen
06-28579385
mcwijlhuizen@yahoo.com

Reacties

Ik ben er bij hoor!

Zou er graag bij zijn maar ben nog geen lid .. wel actief stemmer en inwoner van Utrecht

Ik was er erg graag bij geweest omdat ik heel veel bewondering heb voor al die mensen die bij weer en wind in de weer zijn om de SP onder de aandacht van de mensen te brengen.Maar ja,ik was natuurlijk zo stom om te beloven op een stembureau te gaan zitten!

U bent hier