h

SP-fractie stort halve ton terug in gemeentekas

1 mei 2007

SP-fractie stort halve ton terug in gemeentekas

 

Net als in eerdere jaren ook al is gebeurd, gaat de SP-gemeenteraadsfractie wederom een flink bedrag terugstorten in de gemeentekas. In dit geval gaat het om 50.000 euro die de fractie overhield in de jaren 2003-2006.

Fractievoorzitter Tim Schipper: "Je werkt met geld dat door de Utrechters is opgebracht. Daar moet je zo zuinig mogelijk mee omgaan. Niet meer opmaken dan nodig is en wat we niet nodig hebben gaat daarom terug, zodat het weer ingezet kan worden voor de bewoners van de stad. We hebben altijd gezegd dat de fractiebudgetten te fors zijn. We zijn blij dat we dit ook nu weer kunnen aantonen met een grotere fractie en na een verkiezingsjaar."

Nadere informatie:

Tim Schipper 06-20337002
Caroline Sarolea 06-21243933

 

U bent hier