h

Algemene Ledenvergadering donderdag 6 september

13 augustus 2007

Algemene Ledenvergadering donderdag 6 september

Bent u lid van de SP en woont u in Abcoude, Nigtevecht, Baambrugge, De Hoef, Amstelhoek, Montfoort, Oudewater, Woerden, Vleuten, De Meern, Haarzuilens, Linschoten, Hekendorp, Kamerik, Zegveld, Harmelen, Utrecht, Maarssen, Oud-Zuilen, Tienhoven, Breukelen, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Vreeland, Mijdrecht, Vinkeveen, Wilnis, Houten, 't Goy of Schalkwijk?

Dan nodigen wij u van harte uit voor de volgende Algemene Ledenvergadering van de SP afdeling Utrecht op donderdag 6 september 2007 in Zalencentrum Zuid, Amaliadwarsstraat 2d in Utrecht.

Vanaf 19.30 uur gaan de deuren open en bent u van harte welkom voor een kop koffie. We beginnen om 20.00 uur.

Op deze Algemene Ledenvergadering zullen we een aantal dingen behandelen:


1.Het bespreken van de congresstukken

(UPDATE: klik hier voor de stukken voor het komende partijcongres)

De afgelopen jaren is de SP flink gegroeid. Deze groei brengt echter ook een aantal obstakels met zich mee. Als afdeling Utrecht proberen we bijvoorbeeld het Wijkgericht werken te bevorderen. Dit om zodoende dicht bij de leden te blijven en bij wat er speelt op wijkniveau. Gaat dit goed? Of zitten hier nog verbeterpunten? Is er voldoende scholing? Hoe functioneren nieuwe afdelingen en werkgroepen? Krijgen ze voldoende ondersteuning? Hoe zit het met de interne verhoudingen, de democratisering en met de partijopbouw?

De afgelopen tijd is er hierover veel te doen geweest in de media. Aan de hand van twee congresstukken zullen deze thema?s die avond besproken worden. Belangrijk is om in aanloop naar de regioconferentie in oktober en het partijcongres in november helder te krijgen hoe hierover binnen de afdeling Utrecht gedacht wordt. Wat gaat er volgens ons goed en waar kunnen dingen op lokaal, provinciaal en landelijk niveau verbeterd worden? Wat zijn hierover de verschillende meningen, gevoelens en gedachtes binnen de afdeling Utrecht?

Het eerste congresstuk zal halverwege augustus beschikbaar komen en het tweede congresstuk eind augustus. U kunt beide stukken hier vinden. Mocht u ze op papier willen ontvangen, dan nodigen we u van harte uit deze aan te vragen bij:

Joram Verspaget, fractiemedewerker SP Utrecht
Email: joramverspaget@tomaatnet.nl
Telefoon: 030-2861184 (maandag en vrijdag: 9.00-13.00 uur, dinsdag en donderdag: 9.00-17.30 uur)

2.Het kiezen van de afgevaardigden voor de Regioconferentie en het Partijcongres

Op zaterdag 13 oktober vindt er weer een regioconferentie plaats en op zaterdag 24 november het landelijke partijcongres. Deze zullen over de thema?s gaan die ook op de Algemene Ledenvergadering worden behandeld. Hiervoor mogen wij als SP afdeling Utrecht 39 mensen sturen. Deze zullen op de Algemene Ledenvergadering officieel gekozen worden.

Voor deze afvaardiging zijn wij nog op zoek naar mensen. Ben je niet op je mondje gevallen en heb je zin en tijd om de SP afdeling Utrecht te vertegenwoordigen op de regioconferentie van zaterdag 13 oktober en op het partijcongres van zaterdag 24 november? Geef je dan nu op als kandidaat-afgevaardigde en kom naar de ALV. Schrijf een e-mail naar: v.wijlhuizen@quicknet.nl of bel 06-33990731.

Tot ziens op donderdag 6 september!

Namens de SP afdeling Utrecht,

Vincent Wijlhuizen (voorzitter SP afdeling Utrecht)

U bent hier