h

Stop uitverkoop thuiszorg en ga mee naar Den Haag!

27 september 2007

Stop uitverkoop thuiszorg en ga mee naar Den Haag!

zorgenomdezorg.JPG

De Tweede Kamer debatteert deze week over de gevolgen van de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning voor het personeel in de thuiszorg. Op 3 oktober wil het Comité Zorg Geen Markt met zo veel mogelijk mensen een krachtig protest laten horen in Den Haag. De SP Utrecht verzamelt zich om 13.00 uur op het trefpunt in de hal van Utrecht Centraal.

De thuiszorg is door de regering in de uitverkoop gedaan. Gemeenten kopen zo goedkoop mogelijk zorg in. Personeel en cliënten betalen een hoge prijs. De kwaliteit holt achteruit. Cliënten verliezen hun vertrouwde hulp. Duizenden ervaren krachten worden ontslagen, anderen moeten fors loon inleveren. Cliënten hebben recht op fatsoenlijke zorg en het personeel heeft recht op fatsoenlijk loon. Het comité ?Zorg geen Markt? is een actie begonnen onder de slogan: Stop de uitverkoop van de thuiszorg!

Manifestatie Zorg Geen Markt
Plein Tweede Kamer Den Haag
14.30 tot 16.30 uur
met toespraken, interviews en muziek

Verzamelen om 13.00 uur op het trefpunt van Utrecht Centraal.

U bent hier