h

Teken petitie voor referendum EU-verdrag

2 oktober 2007

Teken petitie voor referendum EU-verdrag

De regering en een meerderheid van de Tweede Kamer dreigen een nieuw referendum over het nieuwe Europese verdrag te blokkeren. Een meerderheid van de bevolking, bestaande uit zowel voor- als tegenstanders van het verdrag, wil zich kunnen uitspreken over het verdrag.

Ook de SP Utrecht is groot voorstander voor een referendum over het nieuwe Europese Verdrag. Wij adviseren u daarom de Nationale Petitie te tekenen, die u hier kunt vinden. De Nationale Petitie wordt gesteund door SP, GroenLinks, Partij voor de Dieren, D66 en PVV. Andere voorstanders van een referendum - zowel voor- als tegenstanders van het EU-verdrag van links en rechts, zijn uitgenodigd zich achter het initiatief te scharen.

Steun deze actie en teken de petitie op www.referendumnu.nl!

U bent hier