h

Zondag 21 oktober, SPiritus in debat over sport

7 oktober 2007

Zondag 21 oktober, SPiritus in debat over sport

Heeft u zin in gezellige politiek met pittige smaak? Train dan alvast de debatspieren en haal de sportkleding maar uit de kast! Kom op 21 oktober naar politiek-cultureel café Spiritus. Er zal dan flink gediscussieerd worden over amateursport in Utrecht. Te gast zijn Paul Verweel (voorzitter Vereniging Sport Utrecht) en Maaike van Meerten (Verenigingsmanager Sportpark Marco van Basten). Ook komen er een aantal gemeenteraadsleden waarmee u in discussie kunt gaan.

Verder zal de band Talisker de middag muzikaal begeleiden. Natuurlijk is er ook nog een optreden van Bagr en zal een interview gehouden worden met een actief SP-lid. Deze keer is dat Nel Hoetmer. Zoals altijd is er ook genoeg ruimte voor discussie.

Politiek-cultureel café SPiritus
Zondag 21 oktober 2007
Vanaf 14.30 in café Hofman
Janskerhof 17a

U bent hier