h

Afbraak ontslagrecht van de baan

22 november 2007

Afbraak ontslagrecht van de baan

De uitholling van de ontslagbescherming is van de baan. Dit is een overwinning voor alle werknemers in Nederland! Grote politieke en maatschappelijke druk heeft ervoor gezorgd dat Donner een forse nederlaag heeft geleden. Werknemers worden niet gedegradeerd tot wegwerpartikelen.

Gisteravond besloot de regering een commissie in te stellen die moet onderzoeken hoe 200.000 werklozen het beste aan een baan geholpen kunnen worden. In juni 2008 moet deze haar plannen presenteren. Voor ideeën mogen ze altijd bij de SP aankloppen. Wij hebben hier goede plannen voor klaar liggen!

De acties die de bonden voor zaterdag hadden georganiseerd zijn afgeblazen. Allen die hadden besloten te komen: bedankt. Gelukkig was de dreiging van actie al genoeg!

Vriendelijke groet,

Jan Marijnissen

Zie ook: Flitsontslag opent deur naar willekeur

U bent hier