h

Welkom in Corio City

21 november 2007

Welkom in Corio City

Heeft de raad in december 2005 of in maart 2006 nou wel of niet ingestemd met het voorlopig ontwerp van het 'tussengebouw' aan de Catharijnesingel? Is dit nou wat de Utrechtse bevolking bedoelde toen men stemde voor visie A van het referendum over het Stationsgebied, 'Stadshart Verruimd'? Een geweldige discussie over plaatjes, footprints, data, cijfers achter de comma in de commissie Stedelijke Ontwikkeling van 20 november 2007.

Toekomstbeeld Catharijnesingel?
(Afbeelding www.bouwpututrecht.nl)

Zoals vaker gebeurt, verschilt de SP van mening met het college van B&W. Dat kan zich niet vinden in onze opvatting dat dit gebouw niets meer of minder is dan het 'koloniseren van de openbare ruimte' door vastgoedontwikkelaar Corio.

Op 1 april 2005 sierde de SP de toegangen tot de stad op. Een voorspellende blik...

Sophietje denkt er het volgende over:

visie-a-of-1-sophietje-72.jpg

U bent hier