h

ALV SP Afdeling Utrecht: ?zetels direct terug!?

8 januari 2008

ALV SP Afdeling Utrecht: ?zetels direct terug!?

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van 13 december 2007 is het vertrek van Caroline Sarolea en Marcel van den Tooren uit de SP-fractie besproken. De leden waren duidelijk in hun oordeel: bij vertrek moeten de zetels direct terug naar de SP. Dat was de afspraak waarvoor beiden getekend hebben toen ze raadslid werden.
Inmiddels heeft het bestuur deze uitspraak van de leden per brief aan Caroline en Marcel medegedeeld. Tevens ging er alsnog een brief met deze strekking naar de eerder vertrokken Mary Mossel. Zij was reeds kort na haar vertrek mondeling verzocht haar zetel op te geven.

In tegenstelling tot Mary hebben Caroline en Marcel beloofd dat de zetels inderdaad terugkomen. Het bestuur is inmiddels de gesprekken met de beoogde opvolgers begonnen.

Wilt u op dit bericht reageren? Stuur dan een mailtje naar utrecht@sp.nl

U bent hier