h

Algemene Ledenvergadering dinsdag 26 februari 2008

16 februari 2008

Algemene Ledenvergadering dinsdag 26 februari 2008

Het nieuwe jaar is inmiddels begonnen. Een jaar waarin weer veel te doen staat voor de SP Utrecht. Daarom nodigt de SP afdeling Utrecht al haar leden uit voor de Algemene Ledenvergadering van dinsdag 26 februari 2008. Tijd: inloop om 19.30 uur, start om 20.00 uur. Locatie: Milieucentrum, Oudegracht 60 te Utrecht.

Er zullen die avond een aantal dingen besproken worden. Ten eerste de financiele afrekening van 2007 en de begroting van 2008. Voor mensen die deze van te voren al willen inzien: ze zijn op te vragen bij onze fractiemedewerker Joram Verspaget (030-2861184 of joramverspaget@tomaatnet.nl). Hij kan je dan de stukken mailen of per post toesturen.

Verder is SP Tweede Kamerlid Henk van Gerven te gast. Hij is huisarts in Oss en was daar enige jaren gemeenteraadslid en wethouder. Sinds november 2006 zit hij voor de SP in de tweedekamer en is daar o.a. woordvoeder zorg. Binnen de zorgsector is op dit moment veel aan de hand. Hij zal iets gaan vertellen over hoe de zorg en de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning) op dit moment functioneren en wat daar misloopt.

In Utrecht zijn we, onder aanvoering van Alexander Begheyn en Gonnie Oosterbaan, bezig met een grote actie voor de zorg. Zij komen vertellen hoe het daarmee gaat en waar zij, in de Utrechtse praktijk, tegenaan lopen.

Het belooft een inspirerende avond te worden. Hoop u daar dus te zien!

Met vriendelijke groet,

Namens de SP afdeling Utrecht,

Vincent Wijlhuizen
(voorzitter SP afdeling Utrecht)

U bent hier