h

Caroline Sarolea geeft zetel terug, Anny Koenders voor de SP in de gemeenteraad

19 maart 2008

Caroline Sarolea geeft zetel terug, Anny Koenders voor de SP in de gemeenteraad

Tijdens de vergadering van 3 april neemt Caroline Sarolea afscheid van de gemeenteraad en geeft haar zetel terug aan de SP. Daarmee komt ze na wat ze bij haar breuk met de SP in december had toegezegd. Haar plek in de raad wordt opgevuld door de eerste opvolgster op de kandidatenlijst van de SP, Anny Koenders. Zoals het er nu naar uitziet wordt ze op 8 mei beëdigd.

Anny Koenders
Anny Koenders

Anny is vanaf de raadsverkiezingen in 2006 steeds betrokken geweest bij de fractie, als fractiemedewerker en volger van de raadscommissie Bestuur en Veiligheid. Ook is zij al een tijd lid van de subcommissie Controle en Financien van de gemeenteraad.

De fractie is blij met deze ontwikkeling en verheugt zich bijzonder op de komst van Anny als volwaardig fractielid. Ze heeft zichzelf al volop aan het werk gezet met het bijwonen van de commissievergaderingen, presentaties en werkbezoeken.

We gaan er vanuit dat ook Marcel van den Tooren, die tegelijk met Caroline Sarolea uit de SP-fractie trad, binnen afzienbare tijd zijn zetel terug zal geven aan de SP, zoals hij bij zijn vertrek uit de fractie heeft toegezegd.

Tim Schipper
Michel Eggermont

U bent hier