h

Demonstreer bij werkbezoek Vogelaar en Verburg

15 april 2008

Demonstreer bij werkbezoek Vogelaar en Verburg

Bent u ook tegen grootschalige sloop en tegen bouwen in het groen? Merkt u ook dat de corporaties zich niet houden aan de gemaakte afspraken? Kom dan op donderdag 17 april naar stadsboerderij Gagelsteede in Park de Gagel, waar de ministers Vogelaar en Verburg in het kader van een werkbezoek aan Overvecht spreken met een aantal genodigden.

Het belangrijkste onderwerp op de bijeenkomst is 'Groen en de Stad'. Naast de ontvangende wethouders Giesberts, Bosch en de woningcorporaties, zullen ook enkele bewoners daar heel in het kort hun zegje mogen doen. Te verwachten valt dat de meningen van de bewoners tegengesteld zullen zijn aan die van de wethouders en de corporaties en daar hebben de ministers vast niet op gerekend.

Bewonersorganisaties en groengroepen in Overvecht zijn het namelijk niet eens met de in hun ogen megalomane plannen van de woningcorporaties, waarin grootschalige sloop en bouwen in het groen hand in hand gaan. Daarom bundelen zij hun verzet tegen de plannen, elk vanuit hun eigen achtergrond.

Ministers Verburg en Vogelaar

Na de bijeenkomst zullen beide ministers een wandeling maken in Park de Gagel. Daar zullen ze geconfronteerd worden met een demonstratie van bewoners, georganiseerd door de coalitie van bewoners- en groengroepen, die zich mondeling en met spandoeken zullen uitspreken tegen de plannen voor grootschalige sloop en bouwen in het groen.

Bewoners van Overvecht zijn van harte welkom op de demonstratie bij het werkbezoek van de ministers Vogelaar en Verburg aan Overvecht!

Verzamelen op donderdagmorgen 17 april om 9.30 uur bij Stadsboerderij Gagelsteede, Gangesdreef 4.

U bent hier