h

Regioconferentie over Een Gedeelde toekomst

1 april 2008

Regioconferentie over Een Gedeelde toekomst

gedeeltetoekomst.gif

Op zaterdag 19 april is er weer een regioconferentie. Deze zal gaan over de pas gepresenteerde concept nota: Een Gedeelde toekomst. Dit stuk gaat over een erg actueel onderwerp, namelijk: integratie, participatie en emancipatie.

Op dinsdag 15 april zal er ter voorbereiding op deze regioconferentie een discussie-avond plaatsvinden naar aanleiding van deze nota. Deze zal gehouden worden (in tegenstelling tot wat er in de nieuwsbrief staat) in het partijpand op de Bernadottelaan 31, Utrecht. De avond begint om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

De nota staat vanaf heden te vinden op www.spnet.nl
Ook is deze op te vragen bij: Joram Verspaget
joramverspaget@tomaatnet.nl, 030-2861184

Hopelijk tot dan.

Namens de SP afdeling Utrecht,

Vincent Wijhuizen

U bent hier