h

Buurten in Kanaleneiland

19 juni 2008

Buurten in Kanaleneiland

Maandagavond 16 juni was eigenlijk de avond waarbij ROOD in gesprek wilde gaan met jongeren in Kanaleneiland. Alles was geregeld, ROOD was er klaar voor, Sadet Karabulut was er en er waren veel belangstellende SPers. Alleen?de jongeren kwamen niet. Toen hebben we maar van de nood een deugd gemaakt en zijn we gaan ?buurten in de buurt? met de ZO-krant, want als de mensen niet naar ons komen, gaan wij wel naar ze toe!

We hebben bij mensen aangebeld, ze de ZO-krant aangeboden en hebben gevraagd hoe het met de mensen gaat en wat ze van de wijk vinden.

dsc02268.JPG

Nadat iedereen weer terug was bij het pand zijn de antwoorden en reacties van de mensen besproken. Geluidsoverlast van kinderen op straat, verkeersonveilige situaties waardoor kinderen niet alleen naar school kunnen, veiligheidsgevoel op straat, gemengde scholen en onderhoud van de wijk waren belangrijke punten die hieruit kwamen.

We besluiten de avond met het concreter maken van de verschillende antwoorden en ons te gaan richten op: veiligheid, onderwijs, verkeer en sloop.

Hierdoor werd het toch nog een zeer nuttige avond!

U bent hier