h

Chris Baerveldt nieuwe fractiemedewerker

8 juli 2008

Chris Baerveldt nieuwe fractiemedewerker

Chris Baerveldt

Met ingang van 7 juli is Chris Baerveldt een van onze drie fractiemedewerkers geworden. Chris is de beoogd opvolger voor de zetel die Marcel van den Tooren nog altijd inneemt voor de groep Mossel.

We hadden Chris natuurlijk liever als officieel raadslid gezien, maar er is van de zijde van Marcel nog geen zicht op het door hem toegezegde teruggeven van zijn zetel aan de SP.

Chris had geen zin meer om langer te wachten en gaat dus voor de fractie alvast aan de slag met onder meer de portefeuilles Openbare Orde en Veiligheid, Onderwijs en Jeugd. Hij zal op die terreinen ook onze woordvoerder worden in de raadscommissie Mens en Samenleving, die na het zomerreces start.

Omdat we niet meer dan drie fractiemedewerkers mogen hebben, neemt Chris de plaats in van Kees van der Graaf. Kees heeft begrip voor de situatie en blijft gewoon bij de fractie betrokken.

De fractie is erg blij met de houding van Kees en het toetreden van Chris tot het fractieteam. Met Chris erbij kunnen we weer een mooie evenwichtige verdeling van het raadswerk maken. Bovendien brengt Chris op zijn portefeuilles de nodige expertise mee.

U bent hier