h

Koor zoekt vrouwen voor theaterstuk WMO

18 augustus 2008

Koor zoekt vrouwen voor theaterstuk WMO

Het Landelijk Eva-Smartlappenkoor is op zoek naar vrouwen die willen meehelpen met het organiseren van de première van het theaterstuk 'WMO, dat hoort niet zo!' in het Nicolaas-Monnicacentrum te Utrecht op zaterdag 15 november 2008. SP-lid of niet, u bent van harte welkom!

De leden van het koor zijn vooral op zoek naar vrouwen die hen muzikaal kunnen ondersteunen en willen meehelpen met de kaartverkoop. Omdat het de première zal zijn, worden er op die dag ook de plaatselijke pers, thuiszorginstellingen, de wethouder, burgermeester en samenwerkingsverbanden uitgenodigd. Mensen met een U-pas krijgen korting en betalen maar ? 2,50.

Op zondagmiddag 31 augustus rond 13.30 uur is er een kennismakingsbijeenkomst. Ook zal er dan een fotografe aanwezig zijn om officiële foto's te maken voor de website, de folder en het affiche. Rond 17.00 uur wordt er afgesloten met een bbq.

Hieronder de informatie over het theaterstuk:

We beginnen om 13.00 uur met in het eerste uur liedjes en sketches omtrent de problemen met de WMO. Aan het eind van het eerste uur komt Sjaan van der Laan uitleg geven over de klaagmuur. Op een vijgeblaadje kan iedereen zijn of haar klacht schrijven. Dan is er een pauze, en omdat het een premiere is krijgt iedereen een kopje koffie of thee aangeboden. Na de pauze gaan wij met het publiek onze liedjes zingen. Daarna volgt het spel Pim, Pam en Jan met de Pet, waarin een prominente Nederlander of Utrechter actuele vragen gaat beantwoorden over de WMO. Daarna geeft Ank nog een toelichting over de inmiddels verzamelde klachten en als laatste gaan wij nog een keer de liedjes over de WMO zingen.

Na afloop krijgen speciale genodigden een non-alcolholisch drankje aangeboden. Rond 16.30 uur is het afgelopen en is er vrijblijvend, een warme maaltijd voor alle medewerk(st)ers.

Zeer binnenkort komt op onze website: www.eva-koor.nl de informatie over dit theaterproject te staan en kunnen mensen ook daar in het klachtenboek schrijven. Al deze klachten worden gebundeld en aangeboden en de betreffende instanties en politiek.

Voor meer informatie:

Els Troost, secretaris
Walcheren 113
3524 ZS UTRECHT
elstroost@casema.nl

U bent hier