h

Nieuwe cursus politieke basisvorming start 9 september

27 augustus 2008

Nieuwe cursus politieke basisvorming start 9 september

Wilt u uw basiskennis over de standpunten en ideologie van de SP bijspijkeren? Bent u net lid van de SP en u wilt uzelf meer verdiepen in de SP? Of bent u al wat langer lid en zou toch graag wat meer willen weten over de SP? Komt u dan naar de politieke basisvorming die de SP Utrecht de komende twee maanden organiseert.

Tijdens de vier avonden wordt ingegaan op de geschiedenis, de ideologie en lokaal activisme van de SP. De avonden zijn 9 september, 23 september, 7 oktober en 21 oktober. Locatie is adriaanstraat 71. We beginnen om 20.00 en het duurt tot ongeveer 22.00 uur. Opgeven kan bij Michael Wijlhuizen op mcwijlhuizen@yahoo.com of tel. 06 28579385

U bent hier