h

Kennismakingsavond voor nieuwe leden 16 september

3 september 2008

Kennismakingsavond voor nieuwe leden 16 september

Voor iedereen (uit Utrecht en omliggende gemeenten) die nieuwsgierig is naar de mensen en de activiteiten van de SP afdeling Utrecht, organiseren wij dinsdag 16 september een Kennismakingsavond in het Milieucentrum, Oudegracht 60.

Tijdens deze avond maken wij graag kennis met u en is er voor u gelegenheid om alles te weten te komen over de plaatselijke activiteiten en het reilen en zeilen van bestuur en fractie, waarvan ook leden aanwezig zullen zijn. Bovendien kunt u op deze avond ook terecht als u op welke manier dan ook actief zou willen worden binnen de afdeling.

Kunt u deze avond(en) niet komen, maar zou u graag op een latere bijeenkomst uitgenodigd willen worden, laat ons dat dan ook even weten!

Kunt of wilt u niet naar de bijeenkomst komen maar wilt u wel graag bezoek aan huis? Ook dat is mogelijk, laat het ons weten en we bellen u om een afspraak te maken.

Dinsdag 16 september 2008
De koffie staat klaar vanaf 19.30 uur
Milieucentrum, Oudegracht 60

U bent hier