h

Scholing heel de mens vrijdag 7 november

22 oktober 2008

Scholing heel de mens vrijdag 7 november

Vrijdag 7 november is er voor actieve leden weer een scholing Heel de Mens, deze keer over werk. Milieucentrum, Oudegracht 60, vanaf 19.30 uur.

Wat is de functie van werk? Gaat het alleen maar om brood op de plank of is het ook een voorwaarde voor de zelfontplooiing van de mens? Wat betekent het private eigendom van bedrijven voor de mensen die daar werken? Hoe kan het dat de werkende armen weer terug zijn van weggeweest? Dat zijn enkele vragen die aan de orde komen bij deze derde scholing over Heel de Mens, het beginselprogramma van de SP.

Maar dat is nog slechts het topje van de ijsberg. Ook zaken als werkloosheid en reïntegratie, arbeidsongeschiktheid en flexibilisering van de arbeidsmarkt komen aan de orde. En natuurlijk: de rol van de vakbond bij het verbeteren van de kwaliteit en beloning van het werk. De scholing zal weer gegeven worden door SP-Tweede Kamerlid Paulus Jansen.

Benieuwd? Kom dan op vrijdag 7 november naar het Milieucentrum aan de Oudegracht 60!

U bent hier