h

Ledenbijeenkomst Overvecht woensdag 19 november

13 november 2008

Ledenbijeenkomst Overvecht woensdag 19 november

Om de SP-leden in de wijk Overvecht de kans te geven elkaar beter te leren kennen en bij te praten over alle ontwikkelingen in hun prachtwijk, organiseert wijkcontactpersoon Lenneke Bolt op woensdagavond 19 november een wijkledenbijeenkomst in buurthuis De Bram.

Tim Schipper, fractievoorzitter van de SP in Utrecht, zal deze avond aanwezig zijn. Hij zal u uitgebreid informeren over de laatste ontwikkelingen op gebied van de gebiedsplannen en herstructurering in o.a. De Gagel en de Spoorzone. Uiteraard is er tijd voor het beantwoorden van al uw vragen over de plannen van de gemeente in uw buurt. Bovendien zijn we benieuwd naar uw ervaringen op dit gebied.

De SP zou graag een wijkgroep in Overvecht willen oprichten; we zoeken hiervoor een aantal enthousiaste leden. Met de werkgroep zouden we de actuele ontwikkelingen nauwlettend kunnen volgen. Eventueel actie voeren tegen sloop of bebouwing van groen. Of samen folderen of met een SP kraam bij het winkelcentrum staan. Graag hoor ik uw ideeën hierover en hopelijk kunnen we met een paar mensen deze groep gaan oprichten!

  • Plaats: Buurthuis De Bram, Rhônedreef 40 (bereikbaar met buslijn 7)
  • Tijd: 20.00 uur, de koffie staat klaar vanaf 19.45 uur
  • Info: Lenneke Bolt, tel.: 2616629 of lennekebolt@hotmail.com

U bent hier