h

Zeg in Den Haag nee tegen afbraak thuiszorg

10 december 2008

Zeg in Den Haag nee tegen afbraak thuiszorg

En kom naar de protestbijeenkomst op woensdag 17 december van 12.00 tot 14.00 uur op het Plein voor de Tweede Kamer!

Op 17 december 2008 wordt in de Tweede Kamer gedebatteerd over de Wet maatschappelijke Onder-steuning (WMO). Het Comité Zorg Geen Markt organiseert die dag een grote manifestatie tegen de afbraak en uitverkoop van de thuiszorg. Ook de SP Utrecht vertrekt met een delegatie van het EVA-smartlappenkoor naar Den Haag. Zij zullen ook een optreden verzorgen.

Vanuit Nieuwegein kunnen bussen rijden. Dus geef je op als je wilt meerijden.Aanmelding via nieuwegein@sp.nlJe krijgt dan ook info over de opstapplaatsen. De bus kan namelijk een rondje maken langs Utrecht. Geef je dus nu op!

NEE tegen afbraak thuiszorg

U bent hier