h

9 mei: Kick-off campagne Europese verkiezingen

4 mei 2009

9 mei: Kick-off campagne Europese verkiezingen


Aanstaande zaterdag 9 mei zal de campagne voor de Europese verkiezingen ook in Utrecht van start gaan. Om 13.00 zal er op de Oudegracht ter hoogte van de HEMA een kraam van de SP staan om alle mensen in Utrecht te laten weten dat een beter Europa in Utrecht begint.

Nadat 4 jaar geleden 61,6% tegen de Europese grondwet gestemd heeft, is er niet veel veranderd in Europa. De Nederlandse regering legde de stem van het volk naast zich neer en ging gewoon verder of er niks aan de hand is. Nederland gaf in 2005 duidelijk aan dat ze niet blij zijn met de koers die Europa vaart, maar de meeste politieke partijen luisteren niet. De SP heeft de Nederlandse bevolking duidelijk gehoord en zal in Brussel strijden voor een socialer Europa en minder bemoeizucht vanuit Europa. Dus kom op 9 mei naar de Oudegracht en spreek een SP-er aan als u meer wil weten of kom ons helpen om de Utrechtse bevolking duidelijk te maken dat we hun stem niet vergeten zijn.

Aan alle SP-leden:

Kom 9 mei om 13.00 uur naar de Oudegracht in je SP shirt/hesje/trui en help mee om Europa socialer te maken. Voor leden die meer willen weten over de verkiezingscampagne, kunnen voorafgaand aan de kick-off vanaf 12.30 uur terecht op het stadhuis voor een korte informatiebijeenkomst.

Vragen? Neem contact op met Michael Wijlhuizen

U bent hier