h

Gemeenteraadslid Anny Koenders neemt afscheid

17 september 2009

Gemeenteraadslid Anny Koenders neemt afscheid

Anny KoendersNa bijna anderhalf jaar de SP Utrecht vertegenwoordigd te hebben neemt Annie Koenders, om gezondheids redenen, vandaag officieel afscheid als lid van de gemeenteraad in Utrecht. Vanaf april 2008 heeft zij zich bezig gehouden met grootstedenbeleid, sociale zaken en arbeidsmarktbeleid, diversiteit en integratie, welzijn en WMO.

Anny Koenders is vanaf de raadsverkiezingen van 2006 steeds betrokken geweest bij de fractie, als fractiemedewerker en als volger van de raadscommissie Bestuur en Veiligheid. We zullen haar bijdrage, passie en gedrevenheid daarom ook erg missen en hopen haar nog vaak te zien bij acties en activiteiten binnen de SP Utrecht.

Op woensdag avond 23 september is er tijdens de Algemene Leden Vergadering, die om 20.00 uur begint in het milieu centrum in Utrecht, gelegenheid voor SP leden om afscheid van haar te nemen.

U bent hier